BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

22 Aralık Paramedikler Günü Etkinliği

22-23 Aralık Paramedikler Günü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu  İlk ve Acil Yardım Programı 1.sınıf Öğrencileri, 112 Acil Komuta Merkezi Başhekimliği ve Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi işbirliğinde "Hasta ve Yaralılara Canlı Etkin Müdahale Uygulaması" ile kutlandı.
Etkinliğe destek veren 112 Acil Komuta Merkezi Başhekimliğine, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi  Acil Servisi'ne ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı 1. Sınıf Öğrencileri ile tüm program Öğretim Görevlilerine teşekkür ediyoruz.