BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ V. PROJE ŞENLİKLERİ

Fakültemiz Bölümlerinin son sınıf öğrencileri tarafından tasarlanan projelerin sergilendiği "MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ V. PROJE ŞENLİKLERİ" 3-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Proje Şenliği’ne 31 proje ile 150 civarında öğrenci katıldı. Sergi alanını çok sayıda öğretim elemanı, öğrenci ve çevre okul öğrencileri gezdi.

Fakültemiz öğretim üyelerinden oluşturulan komisyonca bütün projeler değerlendirmiş olup, sıralamaya aşağıdaki link aracılığı ile ulaşılabilir.

Dereceye giren proje gruplarının danışmanlarına Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hikmet ALTUN tarafından birer plaket takdim edildi.

Öğrencilerimizi ve danışmanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.