BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Ziraat Fakültesi

Kurumsal Kimlik (Logolar)

Atatürk Üniversitesi
 Ziraat Fakültesi
 Logo Tasarımı

Tasarlanan logoda Erzurum ve Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesini temsil eden değerler ve sembollerinin somut bir şekilde yer alması hedeflenmiştir. İlk bakışta Erzurum ile özdeşleşmiş kar tanesi formu dikkat çekmektedir. `Kar tanesi` sembolu ile Erzurum`a, `buğday başakları` ile  Ziraat`a, logonun genel görünümüyle de birliktelige ve dinamizme vurgu yapılmaktadır.
           Ayrıca logoda turkuaz ve buğday sarısı renklerinin kullanılmasıyla da Anadolu tarımına uygun bir kompozisyon ortaya çıkartılmıştır.

LOGOLARIMIZ

LOGO 650 * 652 ORJİNAL BOYUT