BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi

Ağ ve Sistem Yönetim Grubu

1-Sacit Kenanoğlu (Uzman)
Kampüs Bil. Ağı ve Sistem Sorumluluğu, İnternet Sınır Güvenliği, Saldiri Önleme Sistemi, DNS ve DHCP Sorumluluğu, Antivirüs, Bilgisayar ağı anahtarlar (switch) konfigürasyon, Ağ Cihazları firmware update.

2-Bilal Usanmaz (Mühendis)
Mail Sunucu, Antispam Sunucu, Web Sunucu, Sanallaştırma, Bilgisayar ağı anahtarlar (switch) konfigürasyon, Üniversite Hastaneleri Koordinasyon, Windows, Linux, Unix ve Mac OS İşletim Sistemleri.

3-Ahmet Kamil Kabakuş (Arş.Gör.)
Mail Sunucu, Antispam Sunucu, Web Sunucu, Sanallaştırma, Eduroam, Kampüs Lisans Yönetimi, KMS Etkinleştirme, MSDN, Öğrenci Posta, FTP Sunucu, SSL Wild Sertifika, Ağ İstatistikleri, Windows, Linux, Unix ve Mac OS İşletim Sistemleri.