BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Klinik Diş Hekimliği

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi

Misyon ve Vizyon

Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalında, rutin diş çekimleri, gömülü diş çekimleri, kök ucu rezeksiyonu, diş kaynaklı maksiller sinüs problemleri, çene eklemi problemleri, ortognatik cerrahi operasyonları, implant uygulamaları, çenelerdeki kistler,  çenelerdeki tümörler, distraksiyon osteogenezis tedavileri yapılmaktadır. Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalında ileri cerrahi operasyonlar genel anestezi altında yapılmaktadır. Böylece çene ameliyatları, genetik anomaliler, dudak-damak yarığı ameliyatları başarı ile gerçekleştirilmekte olup, operasyon sonrası bakım için yataklı servisimiz hizmet vermektedir. Bölgemizde birçok ilden gelen hastalarımız bu hizmetlerimizden faydalanmaktadır.
Anabilim dalımızda 2 Profesör, 1 Doçent ve 3 Dr. Öğr. Üyesi olmak üzere toplam 6 öğretim üyesi ve 15 araştırma görevlisi bulunmaktadır.