BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Yabancı Diller Yüksekokulu

Amerikan Kültür Ataşesi D. TURNER Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

5 Nİsan 2016 tarihinde Amerikan Kültür Ofisi eğitimden sorumlu kültür ataşesi Deborah TURNER Yüksekokulumuzu ziyaret etti. Turner, yüksekokul öğretim elemanlarımıza "Kalabalık Sınıflarda İngilizce Eğitimi ve İngilizce Eğitiminde yeni Yaklaşımlar üzerine seminer verdi.

Ayrıca Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet BEŞE'nin Edebiyat Fakültesi bünyesinde kurmuş olduğu Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümü ile ilgili Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dİlaver DÜZGÜN ve Prof. Dr. Ahmet BEŞE ile bölümün geleceği hakkında görüşmelerde bulunmuştur.