Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Ders Kayıtları ve Seçmeli Ders Saydırma İşlemleri

Ders kayıt işlemleri ile ilgili bilgi rehberine ulaşmak için tıklayınız.

- 2017-2018 Akademik Yılı veya daha önceki yıllarda seçmeli ders alıp başarısız olan ve başarısız olduğu seçmeli dersin 2018-2019 Bahar Yarıyılında açılmaması sebebiyle yerine aynı yarıyıldan yeni bir seçmeli ders seçen öğrenciler ekteki formu doldurup danışmanlarına onaylattıktan sonra 01 Mart 2019 tarihi mesai bitimine kadar Dekanlık Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.
Örneğin: 2017-2018 Bahar Yarıyılında 2. yarıyıl seçmeli dersi olan “Hukuk ve Sanat” dersini alıp başarısız olan öğrenci 2018-2019 Bahar yarıyılında bu ders açılmadığından yerine aynı yarıyıl seçmeli dersi olan “İktisadi Düşünceler Tarihi” dersini seçmiştir. Bu öğrenci "İktisadi Düşünceler Tarihi" dersini "Hukuk ve Sanat" dersi yerine saydırmak için ilgili formu doldurması gerekmektedir.