ERATÜN BAŞKANI ŞENER’DEN REKTÖR ÇOMAKLI’YA ZİYARET

Erzurum Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ERATÜN) Başkanı Fatih Şener, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’yı makamında ziyaret etti.

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’nün düzenlediği, II. Uluslararası Kafkasya – Orta Asya Dış Ticaret ve Lojistik Kongresi açılışına katılmak için Erzurum’da bulunan ERATÜN Başkanı Fatih Şener, Rektör Çomaklı’ya yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Atatürk Üniversitesi mezunu olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirten Şener, “ Köklü bir Üniversite olarak bizi farklı kılan en büyük gücümüz 300 bine yaklaşan mezun sayımızdır ”dedi.

Ziyaretlerinden dolayı ERATÜN Başkanı Fatih Şener’e teşekkür eden Rektör Ömer Çomaklı ise Üniversite ve Erzurum için yapılacak her şeye destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

BASIN MERKEZİ