BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Erzurum Meslek Yüksekokulu

ETKİNLİKLERİMİZ

• 1 Erzurum Meslek Yüksekokulu tarafından "15 Temmuz Milli İrade" ruhunun öğrencilerimizin hafızalarında kalıcı olmasını sağlamak amacıyla  29.05.2017 tarihinde “Maveranın Gülleri” başlıklı Adana Milletvekili Prof.Dr.Necdet ÜNÜVAR “Gazi Mecliste O Gece” konulu söyleşi ve Yöresel Kumaşlar Defilesi ve Tezhip Sergisi düzenlendi.
  • Erzurum Meslek Yüksekokulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü tarafından 23.11.2017 tarihinde Yapımcı Yönetmen Tayfun ÖZTÜRK'ün katılımıyla "Medya Konulu" konferans düzenlendi.
  • Erzurum Meslek Yüksekokulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü tarafından 23.11.2017 tarihinde Yapımcı Yönetmen Tayfun ÖZTÜRK'ün katılımıyla İletişim Fakültesi Stüdyosunda Workshop düzenlendi.
  • 4 Erzurum Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü ve Çocuk Gelişimi Programı tarafından 20.12.2017 tarihinde “SERGİ:DÖNÜŞÜM” konulu sergi düzenlendi.
  • 5 Erzurum Meslek Yüksekokulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü ve Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından eğitim öğretimde yapılan eğitici materyallerin Cumhuriyet Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile yapılan protokol kapsamında köy okullarına dağıtımı yapıldı.
  • 6 Erzurum Meslek Yüksekokulunda, KOSGEB fırsatları ve imkanları hakkında 01.12.2017 tarihinde KOSGEB Uzmanı tarafından akademik personele ve öğrencilere bilgilendirme toplantısı düzenlendi.