BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Yabancı Diller Yüksekokulu

Germanistik ve Kültür Bilimleri İlişkisi

Alman Dili ve Edebiyatı Germanistik Kulübü 14 Mayıs 2018 tarihinde saat 10:00 da "Germanistik ve Kültür Bilimleri İlişkisi" konulu bir çalıştay düzenlemişktir. Etkinliğe katılan davetli konuşmacılar Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinden Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK, Anadolu Üniversitesinden Prof. Dr. Kadriye ÖZTÜRK, Marmara Üniversitesinden Leyla COŞAN ve Prof. Dr. Yasemin BALCI ve Ege Üniversitesinden Prof. Dr. Mehmet Tahir Öncü çok yararlı bir çalıştay gerçekleştirmişlerdir. Özellikle resimleri metin olarak okumak konusunda yeni bilgiler dikkati çekmiştir.