BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

İLİTAM YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

İLİTAM YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI AŞAĞIDAKİ GİBİDİR

ÖNEMLİ: Yatay Geçiş ile Fakültemiz İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) bölümüne yerleşen öğrencilerin harç ücretini Vakıfbank veya Ziraat Bankasına yatırmaları (T.C. no ile) gerekmektedir. Harç ücretini yatırmayanların kaydı yapılmayacaktır. Kayıt işlemleri 03-04 Eylül 2018 tarihlerinde öğrencilerin gelmelerine gerek kalmaksızın tarafımızdan yapılacaktır. ÖBS giriş için kullanıcı adı T.C. numarası, şifre ise T.C. numarasının ilk sekiz (8) hanesidir.24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında öğrencilerin ÖBS sayfalarından ders kayıtlarını yapmaları gerekmektedir.
Fakültemiz İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) bölümüne MYP (DGS) ile 30 adet yatay geçiş kontenjanı açılmıştır.
İletişim: 0 442 2312143 (Öğrenci İşleri) 04422313683 (Danışman Hoca)