BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Fakülteler Enstitüler Meslek Yüksekokulları Yüksekokul / Konservatuvar Araştırma Merkezleri Kütüphane
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar

Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü

İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı

Misyon ve Vizyon

İşleme Teknolojisi Anabilim Dalı; kalite kontrol, gıda mikrobiyolojisi ve kimyası, konuları ile konserveleme, tütsüleme, soğuk depolama, kabuklu, yumuşakça, marinasyonu, dondurma ve hazır gıda teknolojileri, HACCP planı, fizibilite etüdü ve kalite kontrol analizleri gibi konularda araştırma-geliştirme ile eğitim-öğretim faaliyetinde bulunur.