BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

MEB Araştırma İzin Yönergesi

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda araştırma ve anket uygulama çalışması yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine.

1-Ana Bilim Dalı Başkanlığına yapmak istediği çalışmayı belirten dilekçe ( Dilekçede uygulama yapmak istediği   İl merkezi veya bağlı  İlçelerdeki bulunan Okul Müdürlüklerinin isimleri, ayrıca hangi tarihler arasında çalışma yapmak istediğini mutlaka belirtmesi gerekmektedir.)

2- Yönergenin okunarak Ek-1,Ek-2 ve Form-2 belgeleri doldurulup çıktıları alınarak İzin yazısına eklenmesi gerekmektedir.

3-Ana Bilim Dalı Başkanlığının  uygun görüldüğüne dair yazısı ile birlikte Enstitüye gönderilmesi gerekmektedir.

4-Uygulamanın başlangıç tarihini ana bilim dalı başkanlığına verdiği dilekçenin tarihinden 30 gün sonra olmalıdır.(gerekli iznin asgari alınma süresi)

YÖNERGE İÇİN TIKLAYINIZ