Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarda araştırma ve uygulama çalışması yapmak isteyen öğrencilerin dikkatine.
1- Ana Bilim Dalı Başkanlığına yapmak istediği çalışmayı belirten dilekçe (Dilekçede uygulama yapmak istediği İl merkezi veya bağlı  İlçelerdeki bulunan Okul Müdürlüklerinin isimleri, ayrıca hangi tarihler arasında çalışma yapmak istediğini mutlaka belirtmesi gerekmektedir.)
2- Yönergenin okunarak Ek-1,Ek-2 ve Form-2 belgeleri doldurulup çıktıları alınarak İzin yazısına eklenmesi gerekmektedir.
3- Ana Bilim Dalı Başkanlığının  uygun görüldüğüne dair yazısı ile birlikte Enstitüye gönderilmesi gerekmektedir.
4- Uygulamanın başlangıç tarihini ana bilim dalı başkanlığına verdiği dilekçenin tarihinden 30 gün sonra olmalıdır (gerekli iznin asgari alınma süresi).

YÖNERGE İÇİN TIKLAYINIZ