BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Merkezî Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Merkezi Yerleştirme Puanıyla Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları aşağıdadır.
Kazanan öğrencilerin 3-4 Eylül tarihlerinde Yüksekokul öğrenci işlerine şahsen kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

NOT:İlk ve Acil Yardım programına yatay geçiş yapacak öğrencilerin, devlet hastanelerinden veya üniversite hastanelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen Tam Teşekküllü Heyet Raporu almaları gerekmektedir.(Öğrencinin boy ve kilosunun sağlık kurulu raporunda belirtilmesi gerekmektedir.)

İlk ve Acil Yardım programı hariç diğer programların rapor almalarına gerek yoktur.