BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2010 yılında kurulmuştur. Bünyesinde Peyzaj Mimarlığı, Mimarlık, İç Mimarlık ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümleri bulunmaktadır.  Fakültede Peyzaj Mimarlığı Bölümünde, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimi verilmekte, Mimarlık ve Şehir ve Bölge Planlama Bölümlerinde ise yalnızca Lisans eğitimleri verilmektedir. İç Mimarlık Bölümü ise henüz Lisans eğitimi vermemektedir, ancak akademik altyapı oluşturma çalışmaları devam etmektedir. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, 2016 yılından itibaren, üniversitemiz batı yerleşkesi içerisinde yapımına başlanan ve ülkemizin en modern fakülte binalarından biri olarak tasarlanan yeni binasında eğitim-öğretime devam etmesi planlanmaktadır.