BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığı 25240-kampüs/erzurum

Misyon ve Vizyon

AMAÇ Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümünde sektörde uzmanlaşmış ve ürün verebilecek düzeyde gerekli bilgi ve beceriye, evrensel ve ulusal değerlere sahip, uluslararası platformlarda çalışabilecek öğrencilerin yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. Bu yaklaşımla bölümde öğrencilere zengin bir akademik ortam içinde iletişim konusunda çok kültürlü bir öğrenme deneyimi kazandırılmaya çalışılmaktadır.   HEDEFLER Bölümden mezun olan öğrenciler, radyo-televizyon kurumlarında program yapımcısı, program yönetmeni, muhabir, kameraman, editör, yayın yönetmeni, sunucu, fotoğrafçı ve senaryo yazarı; sinema sektöründe, film yapımcısı, film yönetmeni, senarist, kameraman olarak çalışabilirler.