REKTÖR ÇOMAKLI, YARGI MENSUPLARIYLA BULUŞTU

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Erzurum'da görev yapan yargı mensuplarıyla bir araya geldi.

Atatürk Üniversitesi Erzurum Evi’nde verilen akşam yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı, Bölge Adliye Mahkemesi Komisyon Başkanı, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı, Müfettişler, Ceza Dairesi Başkanları ve Hukuk Dairesi Başkanlarını ağırlayan Rektör Çomaklı, konuklara Atatürk Üniversitesi ve imkânları hakkında bilgi verdi.

Atatürk Üniversitesi'nin adalet ve hukukun üstünlüğüne her zaman saygısı olduğunu vurgulayan Çomaklı, kurumlar arasında yapılacak iş birliklerinin, hukuk alanında öğrenim gören öğrenciler için de faydalı olacağını söyledi.

Rektör Çomaklı önderliğinde Atatürk Üniversitesi’nin önemli işlere imza atacağını söyleyen konuklar, üniversitenin bölge ve şehir açısından önemli bir konumda yer aldığını ve Türkiye'de önemli mevkilerde görev yapan çoğu kişinin Atatürk Üniversitesi'nden mezun olduğunu ifade ettiler.

BASIN MERKEZİ