REKTÖR ÇOMAKLI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'yı Rektörlük makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Ömer Çomaklı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Milletvekili Aydemir, Atatürk Üniversitesi’nin Türkiye için öneminden bahsetti.

Atatürk Üniversitesi’nin mezun ettiği akademisyenleri sayesinde, şimdiye kadar ülkemizde birçok üniversite kurulduğunu anımsatan Aydemir şöyle konuştu: “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Atatürk Üniversitesi'nden mezun birçok vekil var. Bu durum bizi gerçekten gururlandırıyor. Bende bu üniversiteden mezunum ve geçmişte çeşitli çalışmaların içerisinde bulundum. Yarım asırdan fazla geçmişi olan üniversitemiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Erzurum milletvekilleri olarak TBMM'de üniversitelerimiz adına elimizden geleni yapıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı ise Milletvekili Aydemir'in nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için kendilerine teşekkür etti. Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi’nin akademik çalışmalar ve öğrenci sayısı açısından Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri olduğunu belirterek, amaçlarının bu seviyeyi daha da artırmak olduğunu söyledi. Çomaklı, Atatürk Üniversitesi’nin 60 yıllık bir üniversite olduğunu anımsatarak, dolayısıyla bazı fakültelerin yeniden inşasına ihtiyaç duyulduğu ve yeni dönemde de bu çalışmalara ağırlık verileceğinden bahsetti.

BASIN  MERKEZİ