REKTÖR ÇOMAKLI’YA TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Atatürk Üniversitesi öğretim üyeleri Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’ya hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Üniversiteye mensup akademisyenler, Çomaklı’yı makamında ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

Rektörlük görevinde başarılar dileyen akademisyenlere teşekkür eden Çomaklı, ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Nitelikli insan yetiştirmenin önemine dikkat çeken Çomaklı, bu insan gücünü oluşturarak uluslararası düzeyde araştırmalarla bilgiyi üretmek ve bu bilgiyi topluma sunmanın önemli olduğunu söyledi. Ayrıca Çomaklı: Büyük potansiyele sahip bir üniversite olarak sizlerin çalışmalarıyla üreten, araştıran, şehrine, bölgesine ve ülkesine fayda sağlayan bir üniversite olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

BASIN  MERKEZİ