BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Horasan Meslek Yüksekokulu

SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK ÇALIŞTAYI

Atatürk Üniversitesinin Horasan Meslek Yüksekokulu evsahipliğinde ATASEM sergi ve kültür konferans salonunda gerçekleşen SİVİL SAVUNMA VE İTFAİYECİLİK çalıştayına Türkiye'nin birçok üniversitesinden saygın akademisyenler katıldı. Çalıştay da Sivil Savunma ve İtfaiyecilik alanında yapılabilecekler ve bölümün geleceği masaya yatırıldı. Çalıştay sırasında mevzuat bilgilerinin yanısıra öneriler, yapılabilecekler, bölüm mezunlarının istihdamı ile ilgili yapılacaklar ve ayrıca bölüme öğrenci seçiminde dikkat edilmesi gerekenlerin yanısıra öğrencilerin gelişimi konusunda sunumlar gerçekleşti.