BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Su Ürünleri Fakültesi

SUDAN PEACE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNDEN FAKÜLTEMİZE ZİYARET

Sudan Peace Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Abdalla Makeen İbrahim, üniversitemizle yaptığı iş birliği çalışmaları esnasında Fakültemize de bir ziyaret gerçekleştirdi. Prof. Dr. İbrahim’e Sudan Peace Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. B. Osman Haroun Mohammed ve Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Armağan Hayırlı eşlik etti. Ziyaret esnasında Atatürk Üniversitesi ve Sudan Peace Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı.