Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Tek Ders ve Agno Yükseltme Sınav Tarihleri

MEZUNİYET Tek Ders ve MEZUNİYET Agno Yükseltme Sınav Tarihleri

Mezuniyet tek ders sınavı 7 Şubat 2019 Perşembe günü A-II amfisinde saat 15:00'da yapılacak olup,
Tek ders dilekçelerinin en geç 5 Şubat 2019 Salı günü mesai bitimine kadar öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

AGNO'su 2,00'nin altında kaldığı için mezun olamayan öğrenciler için "Mezuniyet AGNO Yükseltme Sınavı" 11-12 Şubat 2019 Pazartesi ve Salı günlerinde yapılacak olup,  dilekçelerin en geç 8 Şubat 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir. Sınav gün ve saati öğretim üyesi tarafından belirlenecektir.

Dikkat: Sınav günü ve saatinde sıkıntı yaşanmaması için sınav gününden önce sınavı yapacak öğretim üyesine bilgi veriniz.