BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Uzaktan Eğitim İle Yürütülen Dersler

Fakültemizde Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, Yabancı Dil I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Yabancı Dil II dersleri uzaktan eğitim ile yürütülmektedir. Öğrenciler bu dersleri yüz yüze değil de online olarak takip ederler.

Derslere Erişim

Uzaktan eğitim ile yürütülen derslere giriş yapmak için tıklayınız.

Kullanıcı Adı: Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS) İle Aynıdır.
Kullanıcı Şifresi: Öğrenci Bilgi Sistemi(OBS) İle Aynıdır.

Sınavların Yapılış Şekli

Ortak Dersler 2014-2015 Güz Yarıyılı Sınav Tarihleri

Ara Sınav Tarihi               : 6 Nisan 2015 Pazartesi
Final Sınav Tarihi             : 18 Mayıs 2015 Pazartesi
Bütünleme Sınav Tarihi    :  9 Haziran 2015 Salı
Bütünleme Mazeret Sınavı: 23 Haziran 2015 Salı Atatürk Üniversitesi Merkezi Derslikler

Sınavlar online olarak değil, fakültede yapılmaktadır. Öğrenciler sınavdan önce SINAVA GİRİŞ BELGESİ’nin çıktısını alarak bu belgede yazan derslikte sınava girerler. Aynı soru kitapçığında hem Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi hem de Yabancı Dil derslerinin soruları yer alır.

Uzaktan Eğitim İle Yürütülen Dersler İle İlgili Tanıtım

Uzaktan Eğitim İle Yürütülen Dersler Hakkında Sık Sorulan Sorular.