BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Atatürk Üniversitesi

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı

MİMARLIK VE TASARIM FAKÜLTESİ

Görünüş

OKUMA SALONU

GÜZEL SANATLAR ATÖLYE BİNALARI

ARAŞTIRMA HASTANESİ

Dış Cephe Büyük Onarım

MRKZ ARAÇ İŞLT VE ATÖLYE BİN.

YENİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ

Vaziyet Planı (İnşaatı Başlamış ve Devam Etmektedir.)

HOBİ BAHÇESİ

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU

HORASAN MYO EK BİNA

ASFALT İŞİ

TAŞ KAPLAMA İŞİ

Muhtelif Bölgelerde Yapılmıştır.

MANEJ İNŞAATI

SINIR DUVARI ÇİT YAPIMI

KANALİZYASYON GÖRÜNTÜLEME İŞİ

ÇATI ONARIM İŞİ

Yönetimin Mesajı

Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı olarak temel ilke ve amacımız kurumumuz çalışanları ve öğrencileri için sağlıklı, huzurlu, güvenilir mekanlar hazırlamak, çağın gerektirdiği düzeyde modern hizmet binaları ve tesisleri oluşturmaktır. Amacımız ekonomik ve kısa sürede yapımı tamamlanabilecek projeleri devreye almak ve bu alanların gerek personelimiz gerekse öğrencilerimiz tarafından kullanıma açılmasını sağlamaktır.  Üniversitemizde eğitim- öğretim hizmetlerinin etkin ve sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için Başkanlığımız yapım ve onarım işlerini kendisine ayrılan bütçe doğrultusunda gerçekleştirmektir.

Misyon ve Vizyon

VİZYONUMUZ:Mevcut Yasa ve Yönetmelikler çerçevesinde Kurumun işleyişi ve gelecekte de varlığını sürdürebilmesi için, tüm birimlerin ihtiyacı olan yapılaşmayı, altyapıyı, konforu, estetiği, donanımı ve teknik desteği sağlamak amacıyla bilimsel doğrularla akla uygun, araştırmacı ve teknolojik gelişmeleri takip eden çağdaş bir yapılanma hizmeti sunmak. Ayrıca bilimsel, kültürel ve düşünsel boyuttaki nitelikleri ile deneyimini ortaya koyan bir kurum olmasını sağlayabilecek yapısal özelliğe sahip olarak Üniversitemizi ve dolayısıyla Ülkemizi geleceğe en iyi, en doğru ve en ekonomik şekilde hazırlayabilmek için zoru başarmak, imkânsızı zora dönüştürmektir.
MİSYONUMUZ:Üniversitemizin hedefleri ve ilkeleri doğrultusuna, işleyişi ve gelecekte de var olması için gerekli her türlü, yapı, tesis, onarım, bakım, imalat, etüd, proje, keşif, ihale ve denetleme işlerinde yoğun olarak hizmet vermek, mevcut personel - ekipman ile; sorumlu olduğumuz alanlarda, sorunlara olabildiğince çabuk çözüm bulmak, gelecekteki sağlıklı nesillerin oluşturulmasına yönelik; eğitim, öğretim, araştırma ve uygulamada sürekli iyileşme ve gelişmeyi sağlayacak, fiziki mekanları, Kamu İhale Kanunu ve bununla ilgili Mevzuat Hükümlerine uygun şekilde tesis ederek çağdaş tesisler yaratmak, kurumumuzun üretkenliğini arttıracak teknolojiyi, yapılaşmayı ve gerekli altyapıyı sağlamaktır.