BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Yabancı Diller Yüksekokulu

Yenilenen Dil Sınıfları Açılış Töreni

Yabancı Diller Yüksekokulumuzda uluslararası dil öğretim standartlarına uygun olarak düzenlenen dil sınıfları ve dil laboratuvarlarının açılışı yapıldı.

Yüksekokulumuzda düzenlenen açılışa, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Takkaç, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri katıldı.

Açılışta konuşma yapan Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak ve müdürümüz Doç.Dr. Ahmet Beşe üniversiteler için yabancı dilin öneminden bahsettiler.  Rektör Koçak; “Günümüz iletişim çağında, sınırların kalkmış, uzak mesafe kavramı kaybolmuştur. Bu çağın kendine ait özellikleri içerisinde,  yabancı dil önemini çok daha fazla artırmıştır. Sizler bundan dolayı çok önemli bir iş başarıyor ve emek veriyorsunuz. Üniversitemizin ne kadar çok yabancı öğrencisi olursa, dışa açılımı o kadar etkili olacaktır. İnşallah öğrencilerimiz, okula başlarken sahip oldukları heyecanlarını ve umutlarını artırarak mezun olurlar ve bizi daha da iyi temsil ederler. Üniversitemizi daha ileriye götürmek için katkı sağlayan tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Müdürümüz yaptığı konuşmada; açılışı yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hikmet Koçak ve rektör yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Takkaç başta olmak üzere açılışa katılan tüm öğretim üyeleri ve elemanlarına teşekkür etti. Üniversitemizde yabancı dil öğrenen hazırlık sınıfları öğrencilerimizin eğitim kalitelerini yükseltmek için hem fiziki mekânların hem de eğitim sisteminin yenilenerek uluslararası standartlara taşınmasını sağlamayı amaçladıklarını ve 2014-2014 Eğitim Öğretim yılında bunun ilk adımını attıklarını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın konuşmasının ardından, fakülte dekanları ve öğretim üyeleri yeni açılan sınıfları ve laboratuvarları gezdi.