BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

3. Geleneksel Sağlık Çalışanı Meslek Günleri Sempozyumu

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın desteği, Atatürk Üniversitesi Öncü Sağlık Kulübü ve Sağlık Bilimleri Fakültesinin iş birliği ile “Üçüncü Geleneksel Sağlık Çalışanı Meslek Günleri Sempozyumu" 10-11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Karadeniz Teknik Üniversitesinden gelen öğretim üyelerinin katılımıyla düzenlendi. Bu yıl ebelerin bakış açısıyla “kadın”, diyetisyenlerin bakış açısıyla “yoğun bakımda beslenme tedavisini” ele alındı.  Yaklaşık 500'ü bulan katılımcı sayısından ve katılımcılardan alınan olumlu geri dönüşlerden sempozyum hedeflenen başarıya ulaşmıştır.