Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

DUYURU( Doktora Yeterlik Başvuru ve Sınav Tarihleri)

DOKTORA YETERLİK

BAŞVURU VE SINAV TARİHLERİ

2018/2019  Öğretim Yılı    Güz   Yarıyılı

Doktora  Yeterlik Sınavı Başvuru Başlangıç

ve Bitiş Tarihleri

07/11 Ocak 2019

ÖNEMLİ : Kurum dışından Doktora Yeterlik Komitesine  jüri üyesi olarak seçilmiş olan öğretim   üyelerinin görevlendirmeleri  aynı   tarihler içersinde yapılacaktır.

Doktora Yeterlik Sınavlarının Başlama Tarihi

07 Ocak 2019

Doktora Yeterlik Sınavlarının Bitiş Tarihi

22 Şubat 2019

*Tekrara Kalan Öğrencilerin Sınav Tarihleri

*07 Ocak /22    Şubat 2019

*Tekrara kalmış olan öğrencilerin   sadece sınav tarihi bildirilecektir. Ayrıca başvuru yapmalarına gerek yoktur.

*Yazılı sınavda başarılı olup sözlü   sınavda başarısız olan öğrenciler, yalnızca sözlü sınavına gireceklerdir.

Not : Enstitümüz Web sayfasında bulunan Doktora Yeterlik Başvuru Dilekçesi ile ÜDS/KPDS/YDS    Belgesi  veya eşdeğer sınavlara ait sonuç belgesi (Danışmanları tarafından paraf edilmiş  halde)  Enstitümüze teslim edilecektir.