Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

EKUAL Elsevier Bilimsel Araştırma Kaynak ve Çözümleri

Scopus, ScienceDirect, Mendeley  eğitim semineri için  tıklayınız.
NOT: Videoları izleyebilmeniz için Bright Talk sitesine kayıt yapmanız gerekmektedir.

Mendeley: Araştırmanızı kolay ve hızlı birş ekilde organize etmenizi, tek tıkla atıf/kaynakça oluşturmanızı, iş birliği olanakları yaratmanızı ve alanınızdaki en güncel araştırma trendlerini &çıktılarını takip etmenizi sağlayan, dünyada 6.5 Milyon kişi tarafından kullanılan Mendeley referans yönetim ve akademik sosyal ağ sisteminin temel kullanım fonksiyonlarının anlatıldığı uygulamalı bir eğitim semineridir.

ScienceDirect: Dünyanın en çok kullanılan hakemli, tam metin bilimsel kaynak veritabanı olan ScienceDirect uzerindenarastirma deneyiminizi gelistirecek yenilikler ve arama ipuçlarının paylaşıldığı bir seminerdir.

Scopus: Dünyanın en büyük ve kapsamlı makale özü ve atıf veritabanıdır. 5000+ farklı yayınevinden, hakem değerlendirmesinden geçmiş, interdisipliner, yerel ve küresel akademik literatürü (dergi, kitap,konferans, patent) araştırmacıların hizmetine sunar.

Bu veritabanı hakkında herhangi bir sorunuz / sorununuz olursa kutuphan@atauni.edu.tr  e posta adresine mesaj atabilirsiniz.