BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Encyclopedia of Life Sciences (eLS) Deneme Erişimine Açılmıştır.

Erişim Adresi:

Encyclopedia of Life Sciences (eLS) Nedir?

eLS; alanında lider araştırmacılar tarafından yazılan 5.000 adet, hakem değerlendirmesinden geçmiş, alıntılanabilen ve her ay  güncellenen referans çalışmalarını içeren bir yayındır. eLS, canlı bilimleri alanında öğrenciler, akademisyen ve araştırmacılar için kapsamlı ve güvenilir yayınlar sunar. Renkli illüstrasyonlar ve tablolarla zenginleştirilen içerik dışında, ek bölümler ve terimler sözlüğü gibi temel ve teknik bilgiler de yer alır. eLS makalelerinin yazıldığı alanlar şu şekilde sıralanabilir:

Biyokimya, Biyoetik & Felsefe, Hücre Biyolojisi, Gelişim Biyolojisi, Ekoloji, Yaşamın Evrimi ve Çeşitliliği, Genetik & Hastalık, İmmünoloji, Microbiyoloji, Moleküler Biyoloji, Nöroloji, Bitki Bilimi, Bilim & Toplum, Yapısal Biyoloji, Viroloji

Lisans, yüksek lisans ve üzeri araştırmacılar için değerli bir kaynak niteliği taşıyan eLS’de, yaklaşık olarak yılda 400 makale yayınlanmaktadır.

Wiley eLS yayınlarına deneme erişimi 1 Nisan – 31  December 2017 tarihleri arasında sürecektir.