BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Tortum Meslek Yüksekokulu

Erasmus, Farabi, Mevlana Değişim Programları

2016-2017 Erasmus, Farabi, Mevlana ve PAX Programları Çağrısı

2016-2017 Erasmus, Mevlana, Farabi ve PAX Öğrenci Değişim Programlarına müracaatlar, geçen yıl ki 2015-2016 çağrı posterinde verilen tarihlere yakın günlerde 2016 yılında online olarak oia.atauni.edu.tr ve mevlana.atauni.edu.tr web sayfalarında yapılacaktır. Müracaatlarla ilgili detaylı bilgileri içeren el ilanlarına Erasmus,Farabi ve Mevlana linklerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tüm programların koordinatörlükleri, Merkez Kampüsteki Yeni Öğrenci İşleri Binası 3. Kata Kasım 2015’den itibaren yerleşecek olan Dış İlişkiler Ofisi’ nde olacaktır.