Çevre Mühendisliği

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TAKİP EDECEKLERİ YOL

ÇEVRE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN TAKİP EDECEKLERİ YOL

1. Öğrencilerimiz staj yapmayı düşündükleri kuruma Form 1’de benzeri görülen bir dilekçe ile başvurarak stajlarının kabul edildiğini gösteren Form 2’den üç adet doldurtarak kaşeletip imzalatarak staja kabul edildiklerini belgeleyerek Staj Komisyonu Başkanlığına sunacaktır.

2. Staj Komisyonu Başkanlığı Staj yapacağı kurumu inceleyip, staj yapmaya uygun görülenlere onay verecek, uygun görülmeyenlerden yeni bir staj yapacağı kurum bulmasını isteyecektir.

3. Staj Komisyonu Başkanlığı tarafından staj yapacağı kurumu uygun görülenler, Atatürk Üniversitesi SSK Daire Başkanlığının bildireceği tarihte sigortaları yapılarak aynı tarihte stajlarına başlayacaktır.

4. Öğrencilerimiz staja başlamaya giderken Öğrenci İşlerinden staj defteri ile beraber Form : 3, Form :4 ve Form :5’i alacaklardır.

5. Öğrencilerimiz stajlarını yaparken günü gününe staj defterlerini dolduracak, staj defterinin her sayfasını stajı yaptıran ve kontrol eden mühendis/yetkiyle inceleterek paraflatarak kontrol ettirerek, staj defterindeki ilgili kısımları, stajı yaptıran ve kontrol eden sorumluya kaşe, mühür ve imzalatmak zorundadır.

6. Staj defterlerinin incelenmesi oluşturulacak jüri tarafından sözlü olarak yapılacaktır. Bu nedenle yapılan ve deftere işlenen konuların yerinde ve günüde takip dilmesi öğrencilerimiz açısından önemlidir. Staj jurisi yapılacak stajın bir kısmı veya tamamını geçersiz sayabilecektir.

Gerekli formları indirmek için tıklayınız.

Başarılar dileriz.

Doç. Dr. Hanefi BAYRAKTAR