Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Atatürk Üniversitesi

Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulama ve Araştırma Merkezi

Enstitüler Binası Giriş Katı

KAPUTA VUR!

Kaputa Vur!

KAPUTA VUR!

Kaputa Vur!

Yönetimin Mesajı

Sınıfın Dışında Toplumun İçinde

Misyon ve Vizyon

Merkezin amacı; toplumsal duyarlılık bilincini geliştirmek, toplumun sosyal, ekonomik ve kültürel sorunlarının çözümüne yönelik bilimsel araştırma, uygulama, yayın, eğitim ve dokümantasyon çalışmaları yapmak, Üniversite öğrencilerine okutulan toplumsal duyarlılık projeleri dersinin teknik alt yapısının oluşturulması ve uygulanmasında Üniversite birimleri arasında koordinasyonu sağlamak, Üniversite öğrencilerinin yapacakları toplumsal duyarlılık projeleri uygulamaları ile ihtiyaçların karşılanması için ilgili resmî, özel ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmaktır.

Danışma Kurulu

Merkezde Görevlendirilen Öğretim Elemanları