BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Eczacılık Fakültesi

Araştırma Projesi Tez Yazım Kılavuzu

Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Araştırma Projesi Tez Yazım Kılavuzu Ek`te verilen kılavuza göre hazırlanacaktır. .pdf
2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Araştırma Projesi Dersi Takvimi (Tıklayınız)

Fakütemizin Tez Yazım Kılavuzu`na göre kaynakların metin içinde gösterilmesi ve kaynaklar dizininin oluşturulması amacıyla EndNote stil dosyası oluşturulmuştur. Bu amaçla stil dosyasını aşağıdaki gibi bilgisayarınıza aktarıp kullanabilirsiniz: Aynı zamanda örnek tez şablonu aşağıda verilmiştir.

1- EndNote Stil Doyası  linkinden stil dosyasını bilgisayarınıza indirip kaydedin ve zip`li dosyayı açın. “Eczacilik” isimli stil dosyasını aşağıda anlatılan şekilde bilgisayarınızdaki ilgili klasör içine kopyalayınız.

2- Bilgisayarınızdaki C: Program Files (ya da Windows 7 için Program Dosyaları) / EndNote X7 / Styles klasörünü açın. Bu klasörün içine “Eczacilik” isimli stil dosyasını kopyalayın.

3- EndNote programını yeniden başlattıktan sonra Eczacılık Fakültesine ait kaynak yazma stil dosyasını kullanabilirsiniz.

4- End-Note X7 Programına ait kurulum ve gerekli diğer bilgilere aşağıda linki verilen üniversitemizin BAUM sayfasından ulaşabilirsiniz.

5- Fakültemiz End-Note Stil Dosyası zip

6- Örnek word şablonu .docx