BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslan GÜLCÜ ''Oltu'da İnsan, Mekan ve Doğa'' isimli fotoğraf yarışmasında ödül verdi

Otu ilçesinin tanıtılması amacıyla Oltu Kaymakamlığı tarafından Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun gözetim ve denetiminde düzenlenen “Oltu’da İnsan, Mekân ve Doğa Ulusal Fotoğraf Yarışması” kapsamında 13 Ağustos 2018 Pazartesi günü düzenlenen törende ödüller sahiplerini buldu.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü Doktor Öğretim Üyesi Murat Han ER’e plaketini Atatürk Üniversitesi Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslan GÜLCÜ verdi.