BAUM Portal Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Personel Daire Başkanlığı

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu

Formu aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Form doldurulurken dikkat edilmesi gereken hususlar:

1- Bu form bilgisayar ortamında doldurulacak ve anlamsız kısaltmalar yapılmayacaktır.

2- Kardeş sayısı için ayrılan bölümün yetersiz olması durumunda satır eklemek suretiyle ilave yapılabilir.

3- Formun birden fazla sayfaya taşması durumunda sayfaların alt kısmı ilgili tarafından paraflanarak onaylanacaktır.

4- Formun alt kısmındaki "Nüfus Cüzdanı Suretini Onaylayanın" kısmı evrakların teslim edildiği birimce onaylanacaktır.
5- Form iki adet doldurulacak ve iki formda da muhakkak fotoğrafın olması gerekmektedir.

Yukarıdaki hususlarda herhangi bir eksiklik olması durumunda form geçersiz sayılacaktır.