BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Pasinler Meslek Yüksekokulu

Netcadkampüs sertifika eğitim programı başarı ile tamamlandı

PASİNLER MYO’DA
NETCADKAMPUS SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLANDI

12-15 Mayıs 2011 tarihleri arasında Pasinler Meslek Yüksekokulu ve Ulusal CAD ve GIS Çözümleri A.Ş. işbirliği ile proje üretimine yönelik tüm sektörlerin temel ihtiyacını karşılamak üzere düzenlenen NETCADKAMPUS SERTİFİKA EĞİTİM PROGRAMI başarıyla tamamlandı. 4 gün süren eğitime farklı program ve birimlerden 42 kursiyer katıldı. Konusunda uzman profesyonel ve akademik danışmanlar tarafından hazırlanan sertifikalı eğitim programı Harita ve İmar Uygulamaları (Netcad 5.1 GIS) ve Yol Projelendirme (Netpro 6.0) ana başlıkları altında hazırlandı. Program sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Yüksekokul müdürü Prof. Dr. Rıdvan DURAK Netcad eğitimi ile öğrencilerimiz ve diğer kursiyerler, Coğrafi Bilgi Sistemleri GIS, RS ve CAD konularında ezbere dayalı buton kullanımından ziyade, proje süreçleri, proje süreçleri içerisinde kompleks ilişkilerin kurulması ve çözümler üretilmesi becerilerini elde etme fırsatı bulduklarını söyledi.