Hastane English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X
Üniversitemiz Yönetim Birimler Öğrenciler Bağlantılar Açıköğretim Kütüphane

Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü olarak Bayburt Memnune Evsen Huzurevi'ne bir ziyaret gerçekleştirildi.

Oltu Beşeri ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Kulübü olarak 05.01.2019 tarihinde Bayburt Memnune Evsen Huzurevine bir ziyaret gerçekleştirildi.
 Ziyaret kapsamında sosyal hizmet bölümü öğrencileri ile huzurevi sakinleri bir araya geldi. Öğrenciler yaşlı bireylerle sohbet ettiler ve bu bireylerin morallerini yükselttiler.
 Gerçekleştirilen ziyaret ile yaşlı bireylerin güzel bir gün geçirmesi ve kuşaklararası dayanışmaya katkı sağlanması hedeflenmiştir.