Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi olarak bir ilki başararak, Gençlik ve Spor Bakanlığı ÜNİDES Projesi kapsamında destek almaya hak kazandığımız ve Spor Organizasyonları Öğrenci Kulübü ile Erzurum Zihinsel Engelliler Derneği paydaşlığında yürüttüğümüz, özel zihinsel gereksinimli çocuklarımıza yönelik “YALNIZ DEĞİLSİN” projemizin 4. hafta etkinlikleri devam etmektedir.
Bu hafta; özel zihinsel gereksinimli evlatlarımız ve Özel Güzide Bakım Merkezi’nde bulunan bireylerimizle birlikte fiziksel aktivite, step-aerobik, futbol, atletizm, biyolojik çeşitlilik müze ziyareti ve bowling etkinlikleri gerçekleştirdik. Evlatlarımızın sevinci ve mutluluğu, her şeye değer.
ÜNİDES proje etkinliklerimizi ziyaret ederek destek veren;
- Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu,
- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur,
- Dr. Mehmet Emin Daş
başta olmak üzere, proje yöneticisi ve gönüllü öğrencilerimize, ayrıca tüm paydaş kurumlarımıza emek ve yürekleri için kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.
Selam, saygı ve dua ile
Prof. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı
AÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı