Parazitoloji Anabilim Dalı

ETKİNLİKLER-HABERLER

Anabilim Dalımız Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İbrahim BALKAYA, Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 12 Nisan 2011 tarihinde düzenlenen “Bilimsel Teşvik Ödülleri ve Akademik Giysi Töreni”nde Sağlık Bilimleri Alanı Makale Dalında Üçüncülük ödülüne layık görülmüştür.

Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı tarafından 06.05.2011 tarihinde Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon’da “Kenelerde Kırım Kongo Kanamalı Ateşi” adlı konferans düzenlenmiştir. Konferansı Veren Öğretim Üyesi: Prof. Dr. Zati VATANSEVER (Kafkas Üniversitesi, Veteriner Fakültesi)

Anabilim Dalımız Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İbrahim BALKAYA tarafından 15.05.2009 tarihinde Veteriner Fakültesi Seminer Salonunda “Keneler ve KKKA” konulu seminer verilmiştir.

Anabilim Dalımız Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. İbrahim BALKAYA, 20 Nisan 2010 tarihinden itibaren Fakülte Yönetim Kurulu Yardımcı Doçent Üyeliğine seçilmiştir.