Basında Atatürk Üniversitesi
05.12.2019

YAKUTİYE ANADOLU LİSESİNDEN ANLAMLI PROGRAM

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi, Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erzurum Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ortaklaşa etkinlik düzenledi.

04.12.2019

ENGELLERİ FOTOĞRAFLADI

Atatürk Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ayşe Özdemir, engellilerin günlük yaşamdaki engellerini fotoğrafladı.

03.12.2019

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİNDE ERZURUMLU KADINLAR E-TİCARET PROJESİ GÖRÜŞÜLDÜ

Atatürk Üniversitesi, ulusal ve uluslararası çapta iş birliklerine hız kesmeden devam ediyor.

27.11.2019

YENİGÜN GAZETESİ

REKTÖR PROF. DR. ÖMER ÇOMAKLI GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, hafta sonu gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Erzurum İl Temsilciliği ve Ensar Vakfı Erzurum Şubesi yöneticileri ile bir araya geldi.

27.11.2019

ADAYLARI BİLİNÇLENDİRDİLER

Toplumsal Duyarlılık Pro­jeleri kapsamında, Erzu­rum Anadolu Lisesi öğ­rencilerinin yükseköğretim alanına yönelik olarak motivasyonlarını art­tırmak, hedeflerini netleştirmelerinde ve kariyer planlarını yapmalarında yol gösterici olmak için öğrencilere üniversite kültürünü, olanaklarını, fakülteleri ve öğrenci yaşamını ta­nıtmaya yönelik etkinlikler gerçek­leştirildi.

25.11.2019

STK'LAR ANLATTI REKTÖR DİNLEDİ

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı öncülüğünde devam eden ve geleneksel hale gelen Üniversite-STK Buluşmalarının 8.’incisi gerçekleşti.

22.11.2019

SPOR KULÜPLERİNİN YENİ GÖZDESİ

Sporcu Performans ve Ölçüm Değerlendirme ve Rehabilitasyon Merkezi sporcuların ve kulüplerin gözdesi olacak.