Heykel Bölümü

15 NİSAN DÜNYA SANAT GÜNÜ ONLİNE ULUSAL KARMA SERGİ

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ Prof. Dr. MUSTAFA BULAT kÜRATÖRLÜĞÜNDE 15 NİSAN DÜNYA SANAT GÜNÜ TEMALI ONLİNE ULUSAL KARMA SERGİ DÜZENLİYOR.
Sergiye Eser Gönderme Şartları ve Başvuru Formu
 Sergide Atatürk Üniversitesi Akademisyenleri, Sanatta Yeterlilik, Doktora, Yüksek Lisans öğrencilerinineserleri sergilenecektir.
 Sergiye ayrıca Küratörler ve düzenleme kurulu bilgisinde davetli Akademisyen ve Sanatçılar davet edilebilir.
 Her katılımcı yalnızca 1 (bir) adet çalışması ile katılabilir.
 Katılımcılar, sergiye resim, heykel, grafik tasarım, seramik, dijital sanat (basılı eser), geleneksel el sanatları,fotoğraf ve illüstrasyon alanlarında üretilmiş eser ile katılabilirler.
 Önerilen esere dosya ismi olarak, Türkçe karakter kullanmadan, küçük harfler "ad_soyad_eserismi_yıl_boyut" şeklinde isim verilmelidir.
Örnek: ibrahim_halil_demir_bekleyis_2020_70x100
 Sanatçı hangi disiplinde olursa olsun sergi için önerdiği eserinin fotoğrafını 4 Nisan 2021 günü saat 23:59’akadar JPEG formatında, 300 dpi çözünürlükte olacak şekilde sergiatauni@yandex.com adresine göndermesi gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan gönderimler değerlendirmeye alınmayacaktır.
 Eserleri sergilenen katılımcılara “Sergi Katılım Belgesi” gönderilecektir.

Sergi Başvuru Son Tarihi : 9 Mart – 4 Nisan 2021Sergi Açılışı : 15 Nisan 2021