BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Personel Daire Başkanlığı

2016-YDUS (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları) Yeni Değerlendirme Sonuçlarına Göre Başarılı Olan Adaylardan İstenilen Belgeler

***Doldurulması gereken belgeler sayfanın alt kısmında mevcuttur.

ÖNEMLİ: Lütfen boş form ile müracaat etmeyiniz. Boş form ile müracaatta bulunanların büroda formları doldurmalarına müsaade edilmeyecektir.

1. Atama Başvuru Formu'nun doldurulması,
2. Diplomanın veya çıkış belgesinin fotokopisi,
3. 1 adet nüfus cüzdan fotokopisi,
4. Adli sicil kaydı (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilebilir.),
5. Askerlik Durum Belgesi (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilebilir.),
6. 2 (iki) adet renkli fotoğraf. (Fotoğraflardan bir tanesi Atama Başvuru Formu'na yapıştırılacaktır.),
7. Kazanıldığına dair internet çıktısı,
8. Mal Bildirim Formu'nun doldurulması. (Arkalı-önlü doldurulacak, imza atılacak, sicil no kısmı boş bırakılacak.),
9. Herhangi bir kamu kurumunda kadrolu olarak çalışırken çeşitli nedenlerle ilişiği kesilenlerin (istifa, müstafi vb.), son ayrıldıkları kurumdan hizmet belgesi alarak kurumumuza istenilen evraklarla birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.

10. Aşağıdaki bağlantıdan (linkten) alınacak (2 adet hazırlanacak) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu'nun açıklamalar doğrultusunda doldurularak teslim edilmesi gerekmektedir.

Not: Hâlen üniversitemizde görev yapan adayların yalnızca Atama Başvuru Formu ile kazandıklarına dair internet çıktısını teslim etmeleri yeterli olacaktır.

SON BAŞVURU TARİHİ: 21.06.2018

Not: Müracaatlar posta yoluyla yapılabilmektedir. Ancak istenilen belgelerdeki eksikliklerden ve postadaki gecikmeden kurumumuz sorumlu değildir.

Not: Tarayıcıların (IE, Firefox, Chrome vb.) otomatik olarak açtığı Atama Başvuru Formu'na müdahale edemeyenler, Adobe Reader ile formu açıp bilgisayar ortamında doldurabilirler.

NOT: Lütfen ilgili formları, evrakları teslim etmeden önce bilgisayar ortamında doldurunuz. Zaman kaybı olmaması için boş form ile başvuruda bulunmayınız.

ÖNEMLİ: Sağlık Bakanlığı kadrosunu kazanıp üniversitemizde uzmanlık eğitimi görecek olanların, istenilen evraklar ve atamaları için ilgili Bakanlıktan bilgi edinilmesi gerekmektedir.

Müracaat Adresi: Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Atama Şubesi