İnşaat Mühendisliği

2018 VE SONRASI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER İÇİN STAJ

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında,

• Dönem içi yüz yüze staj yapacak öğrenciler; staj taahhüt dilekçesini, danışman onaylı ders alma listesi ve dönem içi staj dilekçesiyle birlikte;

• Yaz döneminde yüz yüze staj yapacak öğrenciler yaz okulunda en fazla 1 ders alabilirler. Staj başvurusu yaparken sadece staj taahhüt dilekçesini;

ilgili staj komisyon üyesine;

•             ÖÖ tek numaralı öğrenciler Burak ÇELİK (burak.celik@atauni.edu.tr)

•             ÖÖ çift numaralı öğrenciler Elif Nazlı KÜÇÜK (elifnazli@atauni.edu.tr)

•             İÖ tek numaralı öğrenciler Barış BAYRAK (baris.bayrak@atauni.edu.tr)

•             İÖ çift numaralı öğrenciler Derya TURHAN (derya.turhan@atauni.edu.tr)

mail atmaları gerekmektedir.

Bu mail adresleri dışında gönderilen belgeler değerlendirilmeyecektir.

Staj taahhüt dilekçesi mail atıldıktan sonra, öğrencinin dilekçesi ilgili komisyon / kurul tarafından değerlendirilecektir.

Değerlendirme sonucunda öğrenci OBS üzerinden staj müracaatını gerçekleştirecektir.

Staj başvurusu, defteri yazımı vb. konuların detayları için;

•             İnşaat Mühendisliği Bölümü Staj Kılavuzu.pdf

•             Staj Bilgilendirme Toplantısı-2021.pdf