Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

• Bütünleme  sınavına o dersten devam şartını yerine getirmiş, harf notu "DC",  "DD" veya "FF" olan öğrenciler girebilir. Notu  "CC", "CB", "BB", "BA", "AA"  veya "Z" olan öğrenciler bütünleme sınavına giremezler.
  • Devam  şartını yerine getirmiş; ancak final sınavına girememiş öğrenciler de bütünleme  sınavına girebilirler.
  • Bütünleme  sınavına girebilmek için dilekçeye veya başka bir başvuru yapmaya gerek yoktur.  Bütünleme sınav programında yazan gün ve saatte doğrudan sınava girilebilir.
  • Her zaman  son alınan not geçerlidir. Bu sebeple bütünleme sınavına giren öğrencilerin  harf notu hesaplanırken artık final notu dikkate alınmaz. Yani bütünleme sınavlarında harf notunu düşürme riski de her zaman vardır.
  • Bütünleme sınavları olduğundan Final sınavları için mazeret sınavı yapılmamaktadır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı (Pandemi Dönemi) Bütünleme Sınav Programları ektedir.