Erzurum Meslek Yüksekokulu

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI BÜTÜNLEME SINAV PROGRAMI

• Bütünleme  sınavına o dersten devam şartını yerine getirmiş, harf notu "DC",  "DD" veya "FF" olan öğrenciler girebilir. Notu  "CC", "CB", "BB", "BA", "AA"  veya "Z" olan öğrenciler bütünleme sınavına giremezler.
  • Devam  şartını yerine getirmiş; ancak final sınavına girememiş öğrenciler de bütünleme  sınavına girebilirler.
  • Bütünleme  sınavına girebilmek için dilekçeye veya başka bir başvuru yapmaya gerek yoktur.  Bütünleme sınav programında yazan gün ve saatte doğrudan sınava girilebilir.
  • Her zaman  son alınan not geçerlidir. Bu sebeple bütünleme sınavına giren öğrencilerin  harf notu hesaplanırken artık final notu dikkate alınmaz, vize sınavının %40`ı, bütünleme sınavının da %60`ı alınarak harf notu belirlenir. Yani bütünleme sınavlarında harf notunu düşürme riski de her zaman vardır.
  • Bütünleme sınavları olduğundan Final sınavları için mazeret sınavı yapılmamaktadır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Bütünleme Sınav Programı ektedir.
(Güncelleme zamanı:16.01.2020 Saat:09:22)