Atatürk Üniversitesi

ATA-AÖF 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YARIYIL SONU SINAVI GÖREV TALEBİ DUYURUSU

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ  AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ (ATA-AÖF)

ATA-AÖF 2019-2020  Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınavı Görev Talebi Duyurusu

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından 28-29 Aralık 2019 tarihlerinde yapılacak olan 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yarıyıl Sonu Sınavında görev almak isteyen akademik ve idari personelin en geç 12 Aralık  2019 Perşembe gün sonuna kadar Atatürk Üniversitesi Görevli İşlemleri Sistemi (GİS) (https://gis.atauni.edu.tr) üzerinden görev talebinde bulunmaları gerekmektedir. Sınav tüm sınav merkezlerinde üç (3) oturum halinde gerçekleştirilecektir. Pazar günkü  oturum saat 09:30’da başlayacaktır.

Önemli Notlar:

1. Görev talebinize istinaden verilen görevi/görevleri onayladıktan sonra mücbir sebepler dışında yapılan görev iadeleri "görev ihmali" olarak değerlendirilecektir.

2. Kurum temsilcisi olarak şehir dışında görev alacak öğretim üyeleri, 26-30 Aralık  2019 tarihleri arasında görevli olacaklarından, belirtilen tarihler için ders yükü yazamayacaklardır. İlgili birimlerin kabul etmesi halinde söz konusu tarihlere denk gelen dersler için telafi programı yapılabilecektir. Kurum temsilciliği görevi için belirlenen görevlendirme başlangıç ve bitiş tarihlerinde Fakültemiz tarafından değişiklik yapılamamaktadır.

3. Kurum temsilcileri toplantısına katılım zorunlu  olup, toplantı yeri, tarihi ve saati görevlilere GİS üzerinden mesaj yoluyla ve sisteme kayıtlı telefon numaralarına kısa mesaj olarak bildirilecektir.

4. Kurum temsilcileri toplantısına katılmamak ve sınav tamamlandıktan sonra sınav evrakını belirtilen süre içerisinde teslim etmemek "görev ihmali" olarak değerlendirilecektir.

Bu hususların görev talebinde bulunacaklar tarafından dikkate alınması sonradan herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına önemlidir.

Atatürk Üniversitesi

Açıköğretim Fakültesi  Dekanlığı