Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

2019-2020 PANDEMİ DÖNEMİ YAZ OKULU AÇILMASI MUHTEMEL DERSLER

ÖNEMLİ: 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Pandemi dönemi Yaz Okulu Açılması Muhtemel Dersler ektedir. Yaz okulunda okulumuzda açılmayan derslerin öncelikli olarak üniversitemizde yer alan başka birimlerden şayet üniversitemizde herhangi bir birimde açılmazsa diğer üniversitelerden alınabilmesi için;
1) Diğer birimlerden alınacak dersin Kredi/AKTS değeri okulumuzdaki derse eşit ya da daha yüksek olmalı ve ders içerikleri de örtüşmelidir.
2) Ekte verilen yaz okulu başvuru dilekçesi öğrenci tarafından doldurulup imzalandıktan sonra okunaklı bir şekilde taratılarak (ya da resmi çekilerek) tbmyomud@atauni.edu.tr mail adresine 26.06.2020 Cuma günü saat:17.00'ye kadar gönderilecektir. Dilekçe göndermeyen öğrenciler diğer birimlerden ders alamaz.
3) Gönderilen dilekçelerin sonuçları ilgili bölüm başkanları tarafından öğrencinin dilekçede verdiği e-posta adresine bildirilecektir.