2020-2021 GÜZ YARIYILI İLAHİYAT PROGRAMI MYP İLE YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapmak için Fakültemiz İlahiyat Programı'na başvuran öğrencilere dair sonuçlar ektedir. Fakültemize kayıt yapma hakkı kazanan öğrencilerin, ekte bulunan kesin kayıt dilekçesini doldurarak 25-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında Fakültemize teslim etmeleri ya da erilfak@atauni.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında kesin kayıt dilekçesini teslim etmeyen öğrencilerin mazeretli kayıt hakkı bulunmamaktadır. Öğrencilerin ders kaydı vb. konularla ilgili soruları için, atanacak öğrenci danışmanına ÖBS sistemi üzerinden ulaşması gerekmektedir.

Not: Bağlı bulunduğu yükseköğretim kurumundan alacakları yatay geçiş yapmasına engel olmadığına dair belgeyi teslim etmeyen öğrencilerin, kesin kayıtta belgelerini teslim etmemeleri halinde kesin kayıtları gerçekleştirilmeyecektir.