2020-2021 GÜZ YARIYILI İLİTAM YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapmak için Fakültemiz İlahiyat Lisans Tamamlama Programı'na başvuran öğrencilere dair sonuçlar ektedir.  Kayıt hakkı kazanan öğrencilerden 25-28 Ağustos 2020 tarihleri arasında ekte yer alan kesin kayıt formunu doldurup mail yolu ile (erilfak@atauni.edu.tr) adresine ulaştıran öğrencilerin kesin kayıt işlemleri yapılacaktır. Ders Kayıt işlemleri 28 Eylül-02 Ekim 2020 tarihleri arasında öğrenciler tarafından yapılacak olup, harç ücretini yatırmayan öğrenciler ders kaydı yapamayacaklardır. Yatay Geçiş ile Fakültemiz İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM)  bölümüne yerleşen öğrencilerin katkı payı-öğretim gideri ücretini Vakıfbank veya Halk bankasına yatırmaları (TC no ile) gerekmektedir. ÖBS giriş için kullanıcı adı TC numarası, şifre ise TC numarasının ilk sekiz (8) hanesidir.

Fakültemiz İlahiyat Lisans Tamamlama (İLİTAM) bölümüne 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz Döneminde Ek Madde-1 MYP kapsamında  (15 DGS-15 Önlisans notu ile yerleşenler için) 30 adet yatay geçiş kontenjanı açılmıştır.

İletişim: 0 442 2312143- ( İlitam Öğrenci İşleri)