BAUM Portal English Ana Sayfa İletişim ÜBYS ÖBS ePosta Portal Personel Öğrenci Görevli X

Bilgi ve Belge Yönetimi

54. Kütüphane Haftası Paneli Yapıldı

Edebiyat Fakültesi Bilgi Kulübü tarafından “Kültürel Değişim ve Kütüphaneler” konulu 54. Kütüphane Haftası Paneli düzenlendi. Panel; 30 Mart Cuma günü 14.00’te Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi Mavi Salon’da, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Dündar ALİKILIÇ’ın yönetiminde, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Oya GÜRDAL TAMDOĞAN, Prof. Dr. Fatih RUKANCI, Prof. Dr. Hakan ANAMERİÇ ve Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Malik YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Halit Buluthan ÇETİNTAŞ’ın sunumlarıyla gerçekleştirildi. Panele Atatürk Üniversitesi Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanı Uzm. Mahmut ARIK ve kütüphane personeli, Bilgi ve Belge Yönetimi öğretim elemanları ve öğrencileri katılımda bulundular.